Afectiuni stomatologice

Prevenirea si ameliorarea afectiunilor stomatologice

De cele mai multe ori, halena bucala (respiratia urat mirositoare) apare din cauza lipsei igienei dentare (periaj incorect, nefolosirea atei dentare si a apei de gura), la care se adauga absenta de la clinica stomatologica (nu ignorati mersul la dentist!), care inseamna lipsa detartrajului si periajului profesional, persistenta cariilor si altor afectiuni dentare. De cele mai multe ori daca mancam picanterii (ceapa, usturoi, ardei picant) riscam ca plamanii sa emane mirosul inca cel putin 24  de ore si riscam sa-i deranjam pe cei din jur.

Cauzele afectiunilor dentare pot fi multiple

De multe ori, tranzitul intestinal este deficitar, chiar daca aveti toti dintii sanatosi – aceasta este una dintre cauzele halenei bucale. Este necesar sa consumati lichide, legume, fructe, cereale pentru a hidrata cavitatea bucala; daca aveti gura uscata este clar ca se vor dezvolta bacteriile si de aceea gura devine urat mirositoare (se formeaza halena bucala)

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.