Comunicate de presa

FlorideLux.ro si ImperialDent va ofera un zambet stralucitor

 

Bucuresti, 11 februarie 2010

 

In plina criza financiara, persoanele dragi din viata noastra nu mai pun pe primul plan propria sanatate si frumusete, considerand ca exista alte prioritati. Pentru ca nu dorim acest lucru, FlorideLux.ro a initiat o campanie “Pro zambet!” alaturi de clinica  stomatologica premium ImperialDent.

In perioada 11 – 24 februarie 2010, la fiecare comanda plasata pe site-ul FlorideLux.ro vom darui un voucher in valoare de 100 EURO ce poate fi folosit in cadrul clinicii stomatologice ImperialDent. Voucher-ul contine:

-        Detartraj ultrasonic

-        periaj profesional, Air Flow (operatie de curatare si dezinfectare in profunzime a danturii, cu proprietati de albire)

-        consultatie stomatologie generala

-        la alegere, o consultatie la una dintre specialitatile clinicii; ortodontie, chirurgie sau pedodontie pentru tine sau un membru al familiei

Acest voucher va fi daruit atat persoanelor din Bucuresti, cat si din provincie. In acest fel nu daruiti doar flori, dragoste, ganduri de bine cu FlorideLux.ro , ci si un zambet in adevaratul sens al cuvantului. Imperial Dent, situata in Bucuresti, in zona Piata Alba Iulia  este o clinica premium cu servicii medicale de nivel international care se distinge prin atmosfera, dotare si calitatea actului medical. Un concept franciza, cu reguli de adeziune care aduc in prim plan calitatea, seriozitatea si eficienta actului medical pe termen lung – in acest fel puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune servicii medicale.

“” Exista numeroase motive pentru care FlorideLux.ro sunt lideri de piata in domeniul comenzilor  online de aranjamente florale, de la seriozitate pana la bunul gust al aranjamentelor. FlorideLux.ro se adreseaza acelorasi clienti ca si ImperialDent, cliemti care au un anumit nivel de educatie si inteleg ca la preturi medii poti obtine servicii de calitate occidentala ” ” a declarat dl. Gheorghita Dinu, managing partner la ImperialDent.

“Urmand un plan bine pus la punct pentru FlorideLux.ro, ne-am gandit sa oferim clientilor si clientelor noastre valoare. Astfel le facem mici cadouri in pachete stomatologice, cum este cazul de fata. Am ales Imperial Dent datorita dinamismului de care au dat dovada, atat din punctul de vedere al serviciilor si evolutiei din ultima perioada, cat si a strategiei de marketing inspirata. “ a declarat Marius Dosinescu, business development manager in cadrul FlorideLux.ro.

Imperial Dent are ca obiectiv aducerea pietei premium romanesti la nivelul celei occidentale din punctul de vedere al serviciilor si relatiilor cu pacientii , in conditiile unor preturi medii, inca practicate in Romania.

Experienta de 6 ani de zile a generat pentru FlorideLux.ro o lista impresionanta de clienti din medii sus-puse ale Romaniei, companii importante si recunoscute la nivel national si international, clienti persoane fizice, dar si diaspora. Ocupand locul 1 pe piata florariilor online, FlorideLux.ro ofera clientilor sai tot suportul necesar pentru ca experienta de cumparaturi sa devina placuta si usoara.

Avantajele FlorideLux.ro sunt:

- calitatea florilor si materialelor folosite

- originalitatea produselor

- noutatea constanta (la nivel periodic lansam colectii speciale)

- livrare gratuita oriunde in tara

- suport telefonic / email, livrari 24 de ore din 24, 7 zile din 7

- aranjamente florale si buchete care rezista pana la 14 zile

Din grupul FlorideLux.ro fac parte si proiectele:

www.coroane.ro, pentru momentele triste ale vietii

www.brazidecraciun.ro, magazin complet dedicat sarbatorilor de iarna

www.twitter.com/floridelux, mini-blog in care puteti citi zilnic scurte sfaturi utile depre ingrijirea florilor si frumusetea acestora