Clinica stomatologica Imperial Dent

7 ani de excelenta in stomatologie in Romania

Clinica stomatologica Imperial Dent din Noiembrie 2011 in 3 locatii din Bucuresti; Piata Victoriei, Piata Alba Iulia si Piata Delfinului

Imperial Dent – clinica stomatologica, este un concept modern, unic, care se adreseaza prin atmosfera, dotare si calitatea actului medical unui segment premium din piata  de stomatologie internationala, mentinand  tarifele in Romania la nivelul mediu al pietei autohtone.

Clinica stomatologica Imperial Dent este un concept franciza, cu reguli de adeziune care aduc in  prim plan calitatea,  seriozitatea si eficienta actului medical pe termen lung.

Beneficiind de sisteme ultramoderne de igiena si sterilizare, generator de energie pentru siguranta pacientului, pardoseala antibacteriana, echipamente moderne si sigure, Imperial Dent se situeaza  in topul celor mai bune si sigure clinici stomatologice din Europa.

Iata de ce pacientii informati au ales clinica stomatologica Imperial Dent:

Respectam conceptele de calitate, relaxare, confort, bun gust, eleganta.

Avem tehnologie noua, ultra-moderna, dotari complete.

Generam relatii de lunga durata pacient – clinica stomatologica – medic dentist.

Lucram atent si fara durere – dovedim profesionalism.

Mentinem standardele de calitate si tinem pasul cu tehnologia.

Atragem in echipa oameni cu simtul raspunderii, placuti si bine pregatiti.

Perfectionam in continuu personalul clinicii stomatologice.

Obtinem calitate in laboratorul dentar.

Suntem deschisi la nou si avem personal specializat si cu prezenta agreabila.

Ne dezvoltam in continuu.

Va asteptam la clinica stomatologica Imperial Dent – stomatologie ultramoderna!

Despre Crinul Imperial:

Crinul este cunoscut ca fiind cea mai veche floare pe care o cultiva omul, de mai bine de 3000 de ani. Inca din antichitate floarea de crin reprezenta speranta, puritate si triumf. De mult timp oamenii folosesc bulbii crinlui pentru a dezinfecta, cataplasme sau pentru preparea unei bauturi contra muscaturilor de sarpe, bulbii de crin contribuind si la retetele  medicinei populare.

Lilium Regale, denumit si Crinul Imperial (imperial lily) are bulbi mai mari si o culoare purpurie. Petalele sunt mari, cu miros de parfum, culori albe si cu nuante de visiniu si sunt grupate  cate 3 si 5 spre capatul tulpinii. Spre deosebire de Crinul Alb, Crinul Imperial nu rezista la ger, iarna trebuie scos din pamant si protejat intr-un loc calduros.

tags; clinica stomatologica, clinica dentara, implant dentar, stomatologie moderna, stomatolog bun, albire dentara, medic dentist