Sfaturi igiena dentara

Este necesara periuta de dinti cu peri moi (pentru a nu produce leziuni orale), pasta de dinti cu fluor (fluorul impiedica formarea cariei dentare si remineralizeaza dantura), mentinerea unui unghi corect, de 45 de grade, pentru periajul dentar.

Miscarile trebuie sa respecte cerintele medicului stomatolog, iar frecventa perierii dentare trebuie sa fie de cel putin doua ori pe zi – dupa micul dejun si seara dupa masa, inainte de culcare.

Miscarile de periaj se realizeaza dinspre gingie catre varful dintelui atat pe partea linguala cat si pe partea vestibulara (exteriorul dintilor) si pe varful dintilor prin miscari circulare stanga-dreapta. Intregul periaj trebuie sa dureze aproximativ trei minute, iar schimbarea periutei trebuie sa se faca cel putin o data la trei luni.

Aditional utilizati ata dentara si apa de gura.

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.