Albire Dentara

Albire dentara cu lampa in cabinet, asistat de specialist

Albirea dintilor este un procedeu foarte des intalnit, care ne ajuta sa ne bucuram de un zambet atragator. Metoda este foarte simpla si confortabila si se poate realiza cu o singura vizita la medicul stomatolog. Trebuie retinut ca numai dentistul este cel care poate indeplini aceasta operatiune. Nu recomandam sa utilizati asa-zise produse de albit dintii (albire dentara) din comert, indiferent de renumele supermarketului sau de renumele firmei.

Albirea dentara este recomandata cu asistenta medicului stomatolog

Este posibil sa aveti urmari nedorite, singurele produse bune si indicate de albire a dintilor sunt cele pe care le gasiti intr-o clinica stomatologica. Astfel, nu va recomandam utilizarea unor produse de albire dentara, fara indicatia sau supraveghere din partea medicului stomatolog (dentist) sau fara siguranta si garantia furnizorului, toate aceste conditii fiind indeplinite la Imperial Dent. Exista pacienti care au dureri ale gingiilor sau ale danturii, care vin la clinica de stomatologie din cauza utilizarii unor produse (in special de albire a dintilor, achizitionate din comert) fara sa fi discutat cu un medic dentist in prealabil.

 

Programati-va acum la clinica stomatologica Imperial Dent! Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.