Detartrajul profesional

Detartrajul si periajul profesional trebuie realizate la sase luni

Detartrajul este o metoda terapeutica prin care se indeparteaza depozitele de tartru supra si subgingival de pe dinti si de pe lucrari protetice, precum si placa bacteriana. Procedura este una simpla si nedureroasa. In ce priveste detartrajul ultrasonic, acesta se poate realiza intr-o singura intalnire cu medicul dentist, reprezentand o modalitate foarte eficienta, fara anestezie si fara durere, prin care cavitatea bucala este igienizata.

Cu toate acestea, ar trebui realizat cu o periodicitate de cel putin doua ori pe an. Astfel, sunt eliminate depozitele de tartru subgingival, fiind totodata reduse sangerarea si inflamatia. De asemenea, pe langa detartraj, mai sunt recomandate si periajul profesional, air-flow-ul si fluorizarea.

Tartrul este reprezentat de formatiuni organo-minerale depozitate pe suprafetele dintilor si pe alte suprafete solide din cavitatea bucala.

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.