Sfaturi pentru adulti

Cele mai frecvente sfaturi pe care le primesc adultii de la medicul stomatolog sunt cele legate de modul de periaj (ingrijire orala). Periajul incorect duce la probleme de sanatate orala majore, cum ar fi carii dentare, respiratia urat mirositoare, dinti ingalbeniti si degradati, gingivita, care au ca efect final pierderea dintilor de pe arcada, lucru pe care nu il doreste nimeni.

Prin urmare, este absolut necesar sa consultati medicul dentist (sa vizitati clinia stomatologica) periodic, o data la 6 luni,  pentru un control stomatologic de specialitate, un detartraj cu ultrasunete si un periaj profesional, care va vor scuti de multe probleme dentare ce pot aparea. Utilizati periute de dinti cu peri moi si paste de dinti recomandate de stomatolog.

Albirea dentara si ata dentara

Nu utilizati produse de albire sau diverse alte produse din comert fara recomandarea medicului dentist, este posibil sa va faca rau. Nu fumati, clatiti sau spalati-va pe dinti dupa masa, ori in cazul in care consumati bauturi si alimente care contin coloranti. Folositi ata dentara inainte de periaj si de asemenea utilizati apa de gura, pentru a pastra o respiratie proaspata. Consultati medicul dentist o data la sase luni, chiar daca nu pare sa aveti probleme. Mergeti cu copilul si familia periodic la clinica de stomatologie, pentru ca “paza buna, trece primejdia rea!”

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.