Prietenii Imperial Dent

Ce cred despre clinica prietenii Imperial Dent
 • ovidiulipan

  “Romanii calatoresc deja, exista un target care are anumite pretentii atat din punct de vedere al locatiei si al atmosferei, cat si al profesionalismului medicilor. Preturile inca mai scazute din Romania trebuie sa existe in contextul unei calitati similare a serviciilor si este foarte bine cand gasesti o astfel de clinica in Bucuresti.”

  Ovidiu Lipan-Tandarica ,

 • Horia-Moculescu

  "Sanatatea ar trebui sa devina una dintre prioritatile romanilor, asa cum se intampla si in vestul Europei. De aceea este nevoie si de clinici premium care sa asigure un confort celor care ajung la stomatolog, inlaturand astfel o parte din stresul firesc ce apare in cazul problemelor dentare."

  Horia Moculescu ,

 • alinasorescu

  "Atmosfera si calitatea actului medical sunt foarte importante la o clinica premium. Este nevoie de o consolidare a acestui segment de piata si jucatorii noi ca Imperial Dent nu fac decat sa ridice standardele in ritmul cerut de pretentiile pacientilor."

  Alina Sorescu,

 • validaeanu

  "Este important ca o clinica stomatologica sa beneficieze nu doar de profesionisti, dar si de o atmosfera speciala. Imperial Dent beneficiaza de o locatie in care poate oferi si o atmosfera de liniste si echilibru."

  Dr. Valentin Eugen Daeanu , director general Smith&Smith,

 • Dumitru-Haradau

  "Exista si in Romania o lume a elitelor, un mediu preocupat de dezvoltare personala si care se raporteaza la standarde occidentale. Clinica stomatologica Imperial Dent a fost probabil gandita pentru acest public."

  Dumitru Haradau, director general BCR Open, singurul turneu de tenis din Romania in circuitul ATP,

 • Constantin-Rudnitschi

  "Clinicile premium sunt nevoite sa se raporteze in mod constant la noile tehnologii si la standarde de varf ale actului medical. Necesita un efort, dar este si un avantaj pentru Imperial Dent, pentru ca aceasta piata este in crestere, odata cu pretentiile romanilor."

  Constantin Rudnitschi, analist economic,

 • Marius_Bodochi

  “Pentru un artist detaliile sunt importante. Este important mai ales ca si in Romania sa evolueze standardele de calitate, sa putem beneficia de aceleasi servicii ca in Statele Unite sau in vestul Europei, fara a fi nevoiti sa ne deplasam in Germania sau la Viena.”

  Marius Bodochi ,

 • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

  "In meseria mea estetica dentara este indispensabila, de aceea nu pot alege sa merg decat in clinici care respecta anumite standarde profesionale, acolo unde calitatea este un factor primordial. Clinica stomatologica Imperial Dent satisface aceste dorinte."

  Emil Mitrache ,

 • stelu

  "O clinica premium isi permite sa asigure nu doar o atmosfera speciala, dar si servicii medicale la nivel de varf. Sanatatea nu este un lux, iar segmentul premium se consolideaza in ultimii ani in Romania prin aparitia unor noi jucatori care ridica standardele."

  Stelu Enache,

 • Mona

  "Dupa peste 15 ani de dezvoltare a pietei stomatologice romanesti au aparut si clinici private care se adreseaza unor pacienti care au un nivel ridicat de cerinte si un nivel financiar capabil sa sustina cele mai inalte pretentii la ultima tehnologie si cele mai exclusiviste materiale. Iar Imperial Dent este categoric una dintre ele."

  Mona Cobar, economist SUA ,

 • RoxanaIonescu

  “Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania.”

  Roxana Ionescu ,

 • Dalma

  “Este o relatie foarte buna intre calitatea serviciilor stomatologice, similare celor din Occident, si preturile care se raporteaza inca la puterea de cumparare din estul Europei. Motiv suficient pentru mine ca sa vin in Romania si sa imi fac lucrarile stomatologice la Imperial Dent. Iar ceea ce ii face sa fie numarul unu pentru mine sunt profesionalismul si atmosfera pe care stiu sa le creeze pentru pacienti.”

  Emese Geczi, translator, Ungaria ,

 • MissRomania

  “Este important ca o clinica premium sa-si urmareasca publicul tinta si in mediul online. Promovarea online are efecte foarte bune in randul celor cu un nivel ridicat de self-esteem, care doresc servicii de calitate si vor sa mearga la sigur pentru a nu pierde timp - exact targetul clinicii Imperial Dent.”

  Iulia Mladin, Miss Facebook Romania ,

 • IuliaPreda

  “Minte sanatoasa intr-un corp sanatos e un dicton cunoscut, dar as spune ca si dinti sanatosi intr-un corp sanatos parca suna bine, nu? Imperial Dent iti poate oferi sanatatea dintilor tai la un nivel profesionist, abordat pe specialitati, un mod mai putin intalnit in Romania. Am simtit asta si dintii mei zambesc din nou!”

  Iulia Preda ,