Sfatul dentistului

Controalele periodice scad cheltuielile si timpul petrecut la stomatolog

Cu totii avem nevoie de sfaturi medicale in ceea ce priveste stomatologia. Cei care nu tin cont de sfatul dentistului intampina probleme legate de igiena orala, confruntandu-se adesea cu respiratia urat mirositore (halena bucala fetida), lipsa dintilor de pe arcada, parodontoza.

De de cele mai multe ori, in faza finala se apeleaza la medicul specialist in chirurgie dento-alveolara pentru rezectii apicale, aditii osose, inlatuari de granuloame si chisturi etc., ajungandu-se si la implant dentar. De cele mai multe ori, ignorarea necesitatii consultului periodic de specialitate duce la consecinte mult mai grave, situatii in care osul se retrage complet iar aditia artificiala nu mai reprezinta o solutie, autogrefa (prelevarea osului din propriul sold) fiind singura cale pentru restabilirea dintilor pe arcada.

Sfatul cel mai important pe care il ofera clinica stomatologica Imperial Dent este sa nu amanati vizita la stomatolog, in care medicul dentist trebuie sa va consulte, sa va rezolve problemele dentare si sa va faca periodic igienizarea dentara, constand in detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, eventual si un AIR FLOW. Programari: Telefon Piata Alba Iulia: (004) 021 5 393 593 Telefon Piata Victoriei: (004) 021 5 393 594 Vodafone: 0724 404 150 Orange: 0752 364 590 E-mail: office@imperialdent.ro