Termeni si conditii utilizare informatii si texte

Conditii generale pentru utilizare site Utilizarea site-ului ImperialDent.ro de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces la site dar si a celor detaliate mai jos (Conditii generale) precum si de respectarea ansamblului de legi in vigoare.  In momentul in care accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu clinica stomatologica Imperial Dent.

Esti pe site-ul oficial al companiei SC Imperial Dent International SRL Este interzisa copierea textului fara acordul detinatorului, cu exceptia publicatiilor de specialitate care obligatoriu vor indica sursa Incarcarile de orice natura de a modifica continut din acest site, creearea de link-uri, cu exceptia detinatorului legal, ofera dreptul Imperial Dent de a indeplini toate masurile legale in vigoare pentru sanctionarea vinovatilor. Produsele / serviciile descrise in site sunt proprietatea exclusiva a clinicii stomatologice Imperial Dent, iar datele din acest web-site sunt prezentate numai in scopuri informative. Anumite cuvinte de pe acest website pot avea caracter strict comercial.

SC. Imperial Dent International SRL este proprietar al marcii Imperial Dent, utilizarea acesteia fara acordul proprietarului se pedepseste conform normelor legale in vigoare, detinatorul marcii fiind indreptatit sa ceara si plata prejudiciului creat. Actualizarea datelor Imperial Dent isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment Conditiile Generale dar si accesul la site, in acest caz utilizatorul va trebui sa verifice regulat aceste modificari. Ca vizitator ai dreptul sa te informezi de pe site si sa explorezi continutul acestuia.