Consultatia stomatologica de specialitate

Programati-va la consultatii si igienizari periodice

Stomatologia moderna are ca scop atat diagnosticarea si tratarea afectiunilor dentare cat si preventia aparitiei acestora. Consultatia la stomatolog este primul pas in crearea relatiei medic – pacient. Aceasta parte este foarte importanta in rezolvarea problemelor dumneavoasta, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.
O consultatie la un medic de stomatologie generala va ajuta sa cunoasteti starea actuala de sanatate a dintilor, gingiilor si a altor elemente comune cu stomatologia, oferindu-va solutia cea mai buna pentru sanatatea orala, atat de importanta pentru noi toti.

Ce se intampla scurt, din momentul cand sunteti intampinat in clinica:

Veti cunoaste o parte din personal si veti completa o fisa medicala.
Medicul impreuna cu asistenta va vor stabili statusul dentar dupa  cunoasterea  istoricului medical al pacientului (posibile boli cronice, diverse sensibilitati, reactii alergice, interventii medicale, afectiuni si predispozitii mostenite).
Vi se vor explica problemele existente sau ce puteti face preventiv si vi se vor oferi solutii eficiente.
Veti conveni modalitatile de programare, cum va decurge tratamentul (planul de tratament) si varianta pe care doriti sa o alegeti.

In urma consultatiei se pot afla lucruri pe care multi dintre cei care nu au intrat vreodata intr-un cabinet stomatologic nu le pot afla. De exemplu,  daca medicul de stomatologie generala considera ca problema  unui pacient este de alta competenta, va poate face trimitere catre colegii sai tot medici dentisti   specializati pe chirurgie orala sau ortodontie, posibil si catre alte discipline medicale.

In acest moment cunoasteti care este starea de sanatate a danturii dumneavoastra? Cand ati fost ultima oara la un consult?

Din pacate teama de stomatolog nu a disparut inca pentru multi dintre cei care nu au avut contact cu o clinica stomatologica premium, moderna, avand inca amintiri neplacute din trecut, cand stomatologia nu cunoscuse inca tehnologia si materialele de azi.

Daca totusi va este teama sa ajungeti la stomatolog, trebuie sa stiti ca:

- Un consult de specialitate la clinica stomatologica Imperial Dent este similar cu aplicarea cu proverbului  ‘’Paza buna trece primejdia rea’’
- Multe dintre afectiuni nu suporta amanare si acest lucru poate duce la pierderea dintilor de pe arcada
- Pentru multi dintre cei care se tem de stomatologie, chiar si un consult la clinica de stomatologie este «acelasi lucru» cu tratamentul dintilor. Va asiguram ca va vom informa doar care sunt afectiunile – daca acestea exista – si ce trebuie sa faceti in continuare. Iar daca trebuie sa va facem tratament va asiguram ca nu o sa va doara.
- Suntem flexibili si va intelegem teama. Personalul clinicii stomatologice Imperial Dent genereaza liniste si confort intr-o oaza de liniste in centrul capitalei.

Programati-va acum!