Fatete dentare

O solutie stomatologica moderna oferita de Imperial Dent

Fateta dentara este o constructie protetica ce reconstituie partea vizibila a dintelui artificial, avand forma si culoarea dintelui natural.

Fatetele ceramice (lamele dentare din portelan / ceramica) – fatetarea cu portelan laminat – ajuta la indreptarea malformatiilor dintilor frontali. Fatetele ceramice sunt niste lamele din ceramica (turnate in laboratorul de tehnica dentara) care se aplica pe fata unuia sau mai multor dinti frontali pentru a obtine un aspect deosebit.

Fatetele dentare ceramice / portelan sunt utilizate frecvent de catre actori / staruri de talie mondiala (de la Hollywood) dar si autohtone sau de catre oameni pentru care conteaza mult imaginea. Fatetele ceramice, asemenea coroanelor dentare din portelan, sunt principalele alternative la ortodontie.

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.