Sfaturi chirurgie orala

Daca nu sunteti multumiti de forma gingiilor dumneavoastra, clinica stomatologica Imperial Dent va sfatuieste sa le remodelati! Formele gingiilor cu parti joase (denivelate) sunt inestetice si confera un aspect neplacut, o forma ciudata si un sentiment de ne-uniformitate mai ales cand zambim.

Pentru a restabili o forma placuta gingiilor dumneavoastra, medicul stomatolog va  recurge la gingivo osteoplastie. Aceasta manopera poate fi efectuata cu ajutorul unui electrocauter sau de la caz la caz prin metode obisnuite de chirurgie. In conditiile in care doriti reconstructia danturii, trebuie cunoscut faptul ca anumiti pacienti sufera de retractie gingivala, din cauza reactiilor alergice la metale precum Crom – Cobalt, Cr Ni, etc, acestor pacienti le recomandam ca suport pentru dintii ceramici oxidul de zirconiu, aurul platinat, paladiu, titanul etc.

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.