Sfaturi implant dentar

Este important sa tratati serios implantul dentar, nu doar la ofertele de pret

De multe or acelora care avem probleme cu dintii si stim ca putem rezolva doar prin implant dentar, ne este teama sa ne informam si sa luam decizia programarii interventiei. Cel mai adesea percepem implantul dentar ca pe un corp strain (fier). Complet gresit.

Ce este implantul dentar ?

Este intr-adevar un corp strain, insa biocompatibil si conceput din titan, titanul fiind un material bun si acceptat (tolerat) de organismul uman. O clinica stomatologica dotata, moderna si care se respecta lucreaza cu medici foarte buni si cu materiale de calitate, avand o oferta variata chiar si doar pentru implanturi dentare. In zilele noastre, multe dintre interventiile dentare – care in alte vremuri nu erau scutite de durere – nu mai provoaca durere si stres.

Punerea unui implant dentar este scutita complet de durere in momentul interventiei, prin modalitatile de sedare speciale. Doar a doua zi dupa implantare, va aparea pentru scurt timp o mica senzatie de disconfort in locul unde  s-a pus implantul dentar. Va sfatuim ca, dupa implantul dentar, ceva timp (cateva zile pana la vindecare cat de cat) sa nu fumati, sa nu consumati bauturi alcoolice si produse lactate, sa nu stati in curent, sa respectati sfaturile dentistului si sa luati reteta pe care o primiti de la medicul stomatolog,

Consultanta pentru implantul dentar cel mai potrivit calitate /pret

Pentru orice intrebare sau neplacere, va rugam sa contactati clinica stomatologica. Implant Dentar puteti face indiferent de varsta, daca starea osului este buna si sanatatea (in urma analizelor) va permite. De cele mai multe ori evitarea implantului dentar si implicit a reconstructiei dentare duc la o stare de sanatate orala deficitara, afectandu-va si din punct de vedere gasteroenterologic – hrana nefiind bine mestecata si digerata, va afecteaza sanatatea). Contactati clinica stomatologica Imperial Dent pentru o consultatie stomatologica de specilitate la medicul implantolog.

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.