Urgente stomatologie

Contactati-ne telefonic pentru urgente stomatologice

Urgente stomatologice – Telefon urgente dentare: 0724.404.150 Aveti o urgenta dentara?

Disponibilitate non-stop pentru urgente la clinicile Imperial Dent din Bucuresti, Piata Alba-Iulia si Piata Victoriei! Sunati acum pentru o programare de urgenta la stomatolog: 0724.404.150

Durerile de dinti

Abcesul dentar este o afectiune care se manifesta printr-o inflamatie purulenta in jurul unui dinte netratat la timp; pulpa dintelui este prima care se inflameaza (pulpita), apoi nervii si vasele din interiorul dintelui vor muri lasand calea microbilor pe canalul dentar, formandu-se gangrena pulpara. Daca nu se opreste extinderea microbiana se pot produce alte afectiuni dentare cum a fi osteomielita, abces premaxilar, abces dentar, parodontita.

Abcesul dentar are drept cauze principale neglijarea cariei, a unor carii dentare pentru o perioada de timp mai lunga, in timp ce nervii si vasele sunt atacate. Ca tratament al abcesului dentar (in functie si de situatie, daca se afla in stare acuta sau nu) interventia medicului stomatolog in prima parte inseamna drenajul puroiului prin canalul dentar sau prin incizie, dar si tratament cu antibiotic pe dinte; in a doua parte se poate ajunge la extractia dintelui in cauza.

Telefon urgente stomatologice Bucuresti – stomatologie nonstop: 0724 404 150

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.