Vizita la stomatolog

Vizita la stomatolog implica o consultanta onesta si eficienta

Prima vizita la medicul dentist

In dorinta de a ajunge la un zambet frumos, incepem prin a ne lua timp suficient pentru a evalua complet si corect situatia dentara curenta. Scopul nostru este de a da pacientilor nostri toata informatia si educatia de specialitate necesare pentru a se bucura pe termen lung de sanatate si frumusete dentara.

Prima vizita la clinica stomatologica Imperial Dent incepe printr-un scurt tur al spatiului de lucru si al facilitatilor de care ne bucuram si puteti cunoaste si o parte din echipa noastra. Urmatorul pas il reprezinta completarea unui formular – fisa pacientului – si continuam printr-o discutie care sa acopere intregul istoric dentar, cat si actualele ingrijorari. Analiza situatiei dentare curente incepe printr-o analiza a radiografiei dentare. Fisa danturii, cuprinzand si o schita a acesteia, se intocmeste pentru fiecare pacient, iar aici sunt notate si toate aspectele de infectie, sangere sau alte probleme locale. Se efectueaza apoi o verificare completa si detaliata a danturii, de genul “dinte cu dinte”. Ocluzia dentara este de asemenea evaluata la acest punct.

A doua vizita la medicul dentist

La cea de-a doua vizita la clinica Imperial Dent se va efectua o foarte buna igienizare, printr-un detartraj complet si prin procedura denumita air-flow. De asemenea, tot in cadrul acestei proceduri se va intocmi un plan de tratament, in realizarea caruia tinem cont si de temerile, bugetul si dorintele dumneavoastra.

A treia vizita la medicul dentist

Dupa ce s-a realizat o examinare completa, o igienizare deplina si s-a intocmit un plan de tratament, variantele pe care le aveti sunt de a incepe imediat procedura de realizare a unui zambet frumos, de a astepta restaurarea partiala a danturii si ulterior a incepe procedurile de cosmetica dentara sau veti dori sa va mai ganditi la modul in care o sa procedati. Indiferent ce decideti, suntem aici sa va sprijinim! Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.