Abonamente stomatologie

Puteti motiva si multumi angajatii companiei dumneavoastra, utilizand abonamentele la stomatolog. Clinica stomatologica Imperial Dent va ofera aceasta posibilitate: puteti alege unul din planurile noastre standard sau putem proiecta un alt plan, in functie de bugetul pe care-l aveti – un “dental plan” poate contine atat reduceri substantiale cat si gratuitati, pentru fiecare angajat.

Abonamente stomatologice

Imperial Dent se numara printre primele clinici stomatologice autohtone ce desfasoara parteneriate cu principalele companii de asigurari care au in oferta lor si asigurarile de sanatate (health insurance). Daca in SUA si in tarile mai dezvolate ale lumii inclusiv din Europa, dental planul & dental assurance (abonamentele la stomatolog si asigurarea stomatologica) sunt foarte uzuale si normale ca parte a pachetului salarial, in Romania sistemul abonamentului este folosit doar de companiile multinationale si foarte rar de companii mici si / sau medii.

In functie de media de varsta, problemele dentare ale angajatilor si colegilor dumneavoastra din companie pot varia; poate aveti nevoie de igienizare dentara si albire dentara (cosmetica dentara) sau de protetica dentara (fatete dentare, dinti de portelan – coroane dentare) ori de chirurgie orala (implant dentar, rezectie apicala, aditie de os, remodelare gingii, interventii urgente in caz de durere), ortodontie sau doar terapie dentara (odontologie si endodontie), plombe si obturatii de canal, extirpari de nerv, pansamente.

Oferte abonamente personalizate pentru companii si familii

Imperial Dent va ofera posibilitatea de a alege sau construi un plan stomatologic (abonament la clinica stomatologica) in functie de media/ponderea problemelor pe care le au oamenii din compania la care lucrati sau pe care o conduceti. Vă invităm să ne contactați.