Aparat Dentar Incognito- Aparat Dentar Lingual

 Un aparat dentar are un impact pozitiv asupra încrederii de sine și asupra carierei pentru 98% dintre cei care apelează la un astfel de tratament ortodontic, potrivit unui studiu realizat de Bristol University. Este timpul să alegeți un zâmbet perfect!

Aparat dentar lingual sau aparat dentar Incognito este confectionat in mare parte din aur si se fixeaza pe partea (linguala) din interior a dintilor astfel ca nu poate fi vazut, conferind o estetica placuta fiind astfel un aparat dentar invizibil.

Unde este produs aparatul dentar invizibil?

Se realizeaza in laboratoarele din Germania, confectionarea lui dureaza pana la 10 zile.

Care sunt avantajele unui aparat dentar lingual?

Incognito impiedica procesul carios, partea linguala a dintilor fiind plina de saliva curata tot timpul, dar si datorita faptului ca aurul este usor tolerat de catre organism.

 

Pașii următori pentru un zâmbet perfect


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)