Consultație stomatolog

consultatie la un medic de stomatologie generala va ajuta sa cunoasteti starea actuala de sanatate a dintilor, gingiilor si a altor elemente comune cu stomatologia, oferindu-va solutia cea mai buna pentru sanatatea orala, atat de importanta pentru noi toti.

Cum decurge consultația la stomatolog?

Ce se intampla scurt, din momentul cand sunteti intampinat in clinica:

  • Veti cunoaste o parte din personal si veti completa o fisa medicala
  • Medicul impreuna cu asistenta va vor stabili statusul dentar dupa cunoasterea istoricului medical al pacientului (posibile boli cronice, diverse sensibilitati, reactii alergice, interventii medicale, afectiuni si predispozitii mostenite)
  • Vi se vor explica problemele existente sau ce puteti face preventiv si vi se vor oferi solutii eficiente
  • Veti conveni modalitatile de programare, cum va decurge tratamentul (planul de tratament) si varianta pe care doriti sa o alegeti.

Vă este teamă de stomatolog? Iată ce trebuie să faceți

Teama de stomatolog nu a disparut inca pentru multi dintre cei care nu au avut contact cu o clinica stomatologica premium, moderna, avand inca amintiri neplacute din trecut, cand stomatologia nu cunoscuse inca tehnologia si materialele de azi. Daca va este teama sa ajungeti la stomatolog, trebuie sa stiti ca:

  • Un consult de specialitate la clinica stomatologica Imperial Dent este similar cu aplicarea proverbului ‘’Paza buna trece primejdia rea’’
  • Multe dintre afectiuni nu suporta amanare si acest lucru poate duce la pierderea dintilor de pe arcada
  • Pentru multi dintre cei care se tem de stomatologie, chiar si un consult la clinica de stomatologie este «acelasi lucru» cu tratamentul dintilor. Va asiguram ca va vom informa doar care sunt afectiunile – daca acestea exista – si ce trebuie sa faceti in continuare. Iar daca trebuie sa va facem tratament va asiguram ca nu o sa va doara.
  • Suntem flexibili si va intelegem teama, avand experienta necesara pentru a face ca totul sa decurga in mod optim

Pașii următori pentru consultație stomatologică


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)