Fatetele dentare ceramice / portelan sunt utilizate frecvent de catre actori / staruri de talie mondiala (de la Hollywood) dar si autohtone sau de catre oameni pentru care conteaza mult imaginea. Fatetele ceramice, asemenea coroanelor dentare din portelan, sunt principalele alternative la ortodontie.

Ce sunt fatetele dentare?

Fateta dentara este o constructie protetica ce reconstituie partea vizibila a dintelui artificial, avand forma si culoarea dintelui natural.

Fatetele ceramice (lamele dentare din portelan / ceramica) – fatetarea cu portelan laminat – ajuta la indreptarea malformatiilor dintilor frontali. Fatetele ceramice sunt niste lamele din ceramica (turnate in laboratorul de tehnica dentara) care se aplica pe fata unuia sau mai multor dinti frontali pentru a obtine un aspect deosebit.

Pașii următori pentru fatete dentare


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)