Turism dentar in Bucuresti

Turismul medical stomatologic sau turismul dentar este practicat de ani buni in Romania, existand de mult timp destule agentii specializate in acest tip de turism.

De altfel, tara noastra este una dintre cele mai vizitate tari in ceea ce priveste turismul dentar, atat datorita dotarii cu tehnologie de ultima ora a unora dintre clinici, ci si datorita tarifelor, preturile din Romania fiind mult mai mici decat cele din vestul Europei si din Statele Unite ale Americii, tarifele din tara noastra fiind la un sfert fata de cele din Occident.

Cei care practica turismul dentar isi pot rezolva problemele dentare intr-un interval scurt de timp, in perioada vacantei, avand ocazia sa viziteze orice zona din Romania. Astfel, putem ajuta turistii sa-si organizeze excursii la oricare dintre obiectivele pe care vor sa le viziteze, respectand in acelasi timp si programarile stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii stomatologice Imperial Dent.

Din punct de vedere medical, putem asigura:

  • Consultarea radiografiei dentare chiar si de la distanta – poate fi trimisa prin email
  • Stabilirea unui plan de tratament – pasii de urmat pe zile
  • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare

Din punct de vedere turistic, va putem asista in:

  • Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist
  • Stabilirea meniurilor si a formelor de distractie
  • Stabilirea costurilor si preturilor aferente vacantei, precum si a clasei hoteliere, in ce priveste cazarea

De ce turism dentar in Romania si in Bucuresti?

Bucurestiul este un centru de perfectionare a medicilor dentisti si, pentru ca pretentiile pacientului sunt mai mari, aici vin atat romani, cat si pacienti straini. De regula, in tarile mai dezvoltate, la o clinica stomatologica de lux poti cheltui o suma foarte mare de bani pe dantura.

In schimb, in Romania, obtii lucrari bune la preturi mult mai mici, cu tot cu excursiile din perioada acestei vacante. De cele mai multe ori, romanii din provincie aleg sa vina in Capitala pentru ca nu au in localitatea lor o clinica stomatologica la standardele dorite. Astfel, apeleaza la o clinica dentara ca Imperial Dent, care le poate oferi incredere si atentie depline in tratamentul oferit. Romania are un potential turistic recunoscut si zone unice in lume. Acestea sunt doar cateva elemete pentru a apela cu incredere la serviciile oferite de clinica stomatologica Imperial Dent. Vă invităm să ne contactați.