Aparat Dentar Fix – Aparat Dentar Bucuresti

 Aparatul dentar are un impact pozitiv asupra încrederii de sine și asupra carierei pentru 98% dintre cei care apelează la un astfel de tratament ortodontic, potrivit unui studiu realizat de Bristol University. Este timpul să alegeți un zâmbet perfect!

Zeci de pacienți ai clinicii stomtologice Imperial Dent aleg lună de lună să apeleze la un aparat dentar, în scopul îndreptării dinților, pentru a obține un zâmbet perfect. Vă prezentăm în continuare detalii despre ce presupune montarea unui aparat dentar.

Ce este un aparat dentar?

Aparatul dentar este un sistem tehnic care serveste la dirijarea energiei ori la transformarea ei statica in scopul indreptarii dintilor.

Ce tipuri de aparate dentare există?

La clinica stomatologica Imperial Dent aveti atat optiuni clasice cat si optiuni de ultima generatie in privinta tratamentelor dentare ortodontice:

Aparat dentar lingual (aparat dentar invizibil sau Incognito) – este confectionat in mare parte din aur si se fixeaza pe partea (linguala) din interior a dintilor astfel ca nu poate fi vazut, conferind o estetica placuta (dat fiind inexistenta vizuala). Cititi detalii despre acest tip de aparat.

Aparat dentar invizibil (Invisalign) -este singurul tratament ortodontic, modern, fara bracket-uri, metal, sarme si alte componente. Cititi detalii despre acest tip de aparat

Aparat dentar ceramica cu brakets ceramice sunt superioare celor metalice ca aspect dar si ca biotoleranta. Cititi detalii despre acest tip de aparat.

Aparat dentar safir – este un aparat dentar cu brakets tranparenti, confectionati din safir, ce confera pacientul un efect estetic placut deoarece este foarte putin vizibil, acest aparat dentar este unul dintre cele mai estetice din gama aparatelor dentare fixe vizibile.

Aparat dentar metalic – este probabil unul dintre cele mai cunoscute aparate dentare, acesta fiind confectionat in intregime din metal, este cel mai vizibil aparat dentar din punct de vedere estetic insa durata purtarii acestui aparat dentar poate fi mai scurta decat a celui din ceramica, acest lucru fiind influentat si de gradul de complexitate a fiecarui caz in parte.

 

Alege un aparat dentar fix sau mobil cu ajutorul specialistilor noștri:


Loading...

Atmosfera si calitatea actului medical sunt foarte importante la o clinica premium. Este nevoie de o consolidare a acestui segment de piata si jucatorii noi ca Imperial Dent nu fac decat sa ridice standardele in ritmul cerut de pretentiile pacientilor. (Alina Sorescu)