Aparatul dentar are un impact pozitiv asupra încrederii de sine și asupra carierei pentru 98% dintre cei care apelează la un astfel de tratament ortodontic, potrivit unui studiu realizat de Bristol University. Este timpul să alegeți un zâmbet perfect!

Zeci de pacienți ai clinicii stomtologice Imperial Dent aleg lună de lună să apeleze la un aparat dentar, în scopul îndreptării dinților, pentru a obține un zâmbet perfect. Vă prezentăm în continuare detalii despre ce presupune montarea unui aparat dentar.

Ce este aparatul dentar?

Aparatul dentar este un sistem tehnic care serveste la dirijarea energiei ori la transformarea ei statica in scopul indreptarii dintilor.

Ce tipuri de aparate dentare există?

La clinica stomatologica Imperial Dent aveti atat optiuni clasice cat si optiuni de ultima generatie in privinta tratamentelor dentare ortodontice:

  • aparate dentare mobile
  • aparate dentare fixe cu braketi ceramici, metalo-ceramici sau metalici
  • metodele de ultima generatie Invisalign ori aparat dentar lingual (invizibil) Incognito (pus pe partea linguala a dintilor)

Aparatul dentar lingual (Invizibil) – este confectionat in mare parte din aur si se fixeaza pe partea (linguala) din interior a dintilor astfel ca nu poate fi vazut, conferind o estetica placuta (dat fiind inexistenta vizuala). Cititi detalii despre acest tip de aparat.

Aparatele dentare cu brakets ceramice sunt superioare celor metalice ca aspect dar si ca biotoleranta. Cititi detalii despre acest tip de aparat.

Pașii următori pentru un zâmbet perfect


Loading...

Atmosfera si calitatea actului medical sunt foarte importante la o clinica premium. Este nevoie de o consolidare a acestui segment de piata si jucatorii noi ca Imperial Dent nu fac decat sa ridice standardele in ritmul cerut de pretentiile pacientilor. (Alina Sorescu)