Clinica stomatologica Imperial Dent dispune de tehnologii care facilitează semnificativ albirea dinților într-un timp cât mai scurt.

Ce este albirea dentară?

Albirea dintilor este un procedeu foarte des intalnit, care ne ajuta sa ne bucuram de un zambet atragator. Metoda este foarte simpla si confortabila si se poate realiza cu o singura vizita la medicul stomatolog. Trebuie retinut ca numai dentistul este cel care poate indeplini aceasta operatiune. Nu recomandam sa utilizati asa-zise produse de albit dintii (albire dentara) din comert, indiferent de renumele supermarketului sau de renumele firmei.

Albirea dintilor în cadrul unei clinici specializate

Este posibil sa aveti urmari nedorite, singurele produse bune si indicate de albire a dintilor sunt cele pe care le gasiti intr-o clinica stomatologica. Astfel, nu va recomandam utilizarea unor produse de albire dentara, fara indicatia sau supraveghere din partea medicului stomatolog (dentist) sau fara siguranta si garantia furnizorului, toate aceste conditii fiind indeplinite la Imperial Dent.

Exista pacienti care au dureri ale gingiilor sau ale danturii, care vin la clinica de stomatologie din cauza utilizarii unor produse (in special de albire a dintilor, achizitionate din comert) fara sa fi discutat cu un medic dentist in prealabil.

Pașii următori pentru tratamentul de albire dinți


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)