Coroane dentare portelan – zirconiu

Coroane dentare portelan (ceramica) pe suport de zirconiu – Zr (oxid de zirconiu)

O descoperire a stomatologiei moderne : coroane dentare portelan pe suport de zirconiu. Prin proprietatile sale deosebite, oxidul de zirconiu este complet biocompatibil (tolerat de organismul uman), nu se corodeaza, este alb ca si culoarea dintilor naturali (estetica placuta) nu este usor casabil, este rezistent si nu este conductor termic, se prelucreaza prin tehnologia CAD CAM (Computer assisted design / Computer assisted manufacturing ) robotul tehnicii dentare fara erori.

Dintii din portelan pe suport de zirconiu, desi reprezinta o noutate si pentru Romania, tind sa ia locul celorlalte lucrari in topul coroanelor dentare preferate de pacientul informat. Clinica stomatologica Imperial Dent recomanda coroanele ceramice pe suport din zirconiu (oxid de zirconiu).

Pașii următori pentru coroane dentare


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)