Clinica stomatologica Imperial Dent dispune de tehnologii care reduc timpul extractiei molarilor de minte și permit refacerea rapidă a țesutului.

Ce este extracția de măsea?

Este o interventie de necesitate, care consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procese patologice locale, regionale si generale, ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Extracție măsea – extracția molarului de minte

Molarii sunt ultimii dinti de pe arcada, care daca din lipsa igienei (de cele mai multe ori) au carii sau sunt distrusi partial sunt foarte greu de tratat, fiind cale destul de lunga pana la ei. Daca nu sunt compromisi mai pot fi salvati, daca sunt deja foarte compromisi sau sunt crescuti diferit de cum ar fi normal, este bine sa-i scoateti. Molarii nu ajuta atat de mult, iar scoaterea lor nu modifica cu nimic starea dintilor vecini, deoarece sunt ultimii de pe arcada. In multe cazuri inlaturarea molarilor de minte ajuta la cresterea normala a dintilor vecini si va scapa de dureri neasteptate.

Echipamente ultramoderne pentru extractie dentara

  • dispune de tehnologii care reduc timpul extractiei molarilor de minte și permit refacerea rapidă a țesutului
  • intre aceste echipamente moderne din domeniul Ultrasonic Surgery este Piezotomul. Piezotomul este un instrument folosit in chirurgia moderna care ajuta si la extractia molarilor de minte, eliminand riscul de a leza elementele anatomice din vecinatatea molarilor de minte (nervi, vase de sange) si scazand simptomele post-operatorii fata de varianta clasica de extractie a molarului de minte
  • este una dintre cele mai avansate tehnologii, cu ajutorul careia putem realize urmatoarele interventii stomatologice: extractii molari de minte, erupti sau inclusi, orice alt dinte inclus, chirurgie parodontala minim invaziva, chirurgie endodontica, implant dentar si interventiile chirurgicale asociate

Pașii următori pentru o extracție de măsea


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)