Aparat Dentar Ceramic

 Aparatul dentar are un impact pozitiv asupra încrederii de sine și asupra carierei pentru 98% dintre cei care apelează la un astfel de tratament ortodontic, potrivit unui studiu realizat de Bristol University. Este timpul să alegeți un zâmbet perfect!

Care sunt avantajele pentru un aparat dentar ceramic?

Un aparat dentar ceramic – are brakets superioare celor metalice ca aspect, dar si ca biotoleranta. Acestea confera un confort mai bun, comparativ cu aparatele metalice si nu se pot pata cu usurinta, dar nici nu isi schimba culoarea.

Desi sunt mult mai putin vizibile fata de cele metalice, trebuie ingrijite mai cu atentie decat acestea, nefiind la fel de rezistente precum cele din metal sau safir. Totodata, disconforul este mult mai scazut, raportat la cele din metal.

Pașii următori pentru un zâmbet perfect


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)