Clinica stomatologica Imperial Dent dispune de tehnologii care reduc la minim durerea din timpul tratamentului de rezecție apicală.

Care este cauza infecțiilor dentare?

Infectia la baza radacinii dintelui poate surveni in urma unor tratamente endodontice nereusite, in urma unei fracturi pe orizontala a radacinii cu necroza apicala, diverse obstacole mai greu vizibile atunci cand se efectueaza tratamentul endodontic (tratamentul de canal), afectiuni de ordin anatomic care impiedica  tratamentul de canal sau alte probleme care prezinta obstacole pentru obturare si protezare.

Ce este rezecția apicală?

Rezectia apicala inseamna inlaturarea infectiei de la radacina dintelui (apex) prin metode chirurgicale (chirurgie orala – dentoalveolara). Practic se inlatura apexul dentar si tesutul osos infectat, dupa care se poate aplica tratamentul endodontic, daca este nevoie.

Pașii următori pentru tratamentul de rezecție apicală


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)