Implantologie

Odontologia este ramura  stomatologiei care se ocupa cu tratamentul și reconstituirea patrimoniului dentar pierdut din varii motive.

Cine poate beneficia de un implant dentar?

De implant dentar poate beneficia orice persoana care are dantura incompleta, dar care nu are probleme foarte mari cu osul. In acest caz, de cele mai multe ori se poate face aditie de os de catre medicul chirurg implantolog. In alte cazuri se pot realiza interventii chirurgicale de tip BMF (buco-maxilo-faciale), dar cu spitalizare.

Lipsa unuia sau a mai multor dinti poate fi suplinita prin restaurarile protetice pe implante, acestea putand inlocui dintii lipsa.

Există o limită de vârstă până la care se poate face un implant dentar?

Multi pacienti de varsta a treia pornesc de la prejudecata ca nu mai pot face implant dentar, din cauza varstei inaintate, ceea ce este fals – doar medicul implantolog ne poate spune daca este sau nu posibil. In cazul acestor pacienti, se ia in calcul starea de sanatate a osului si a organismului. Inainte de operatie, medicul dentist care va face implant dentar va va trimite sa faceti setul de analize necesare.

Tratamente disponibile în cadrul implantologiei

Lista prețuri implant dentar

Pașii următori pentru un zâmbet perfect

  • programați-vă pentru o consultație completând formularul următor sau telefonic la  0724.404.150


Loading...