Extractie molar de minte inclus sau semi-inclus

 Clinica stomatologica Imperial Dent dispune de tehnologii care reduc timpul extractiei molarilor de minte inclusi sau semi-inclusi și permit refacerea rapidă a țesutului.

Extracție măsea – extracția molarului de minte

Molarii sunt ultimii dinti de pe arcada, care daca din lipsa igienei (de cele mai multe ori) au carii sau sunt distrusi partial sunt foarte greu de tratat, fiind cale destul de lunga pana la ei. Daca nu sunt compromisi mai pot fi salvati, daca sunt deja foarte compromisi sau sunt crescuti diferit de cum ar fi normal, este bine sa-i scoateti. Molarii nu ajuta atat de mult, iar scoaterea lor nu modifica cu nimic starea dintilor vecini, deoarece sunt ultimii de pe arcada. In multe cazuri inlaturarea molarilor de minte ajuta la cresterea normala a dintilor vecini si va scapa de dureri neasteptate.

Pașii următori pentru o extracție de molar


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)