Gingivo-Osteoplastie

Daca nu sunteti multumiti de forma gingiilor dumneavoastra, clinica stomatologica Imperial Dent va sfatuieste sa le remodelati!

Formele gingiilor cu parti joase (denivelate) sunt inestetice si confera un aspect neplacut, o forma ciudata si un sentiment de ne-uniformitate mai ales cand zambim.

Pentru a restabili o forma placuta gingiilor dumneavoastra, medicul stomatolog va recurge la gingivo-osteoplastie.

Aceasta manopera poate fi efectuata cu ajutorul unui electrocauter sau de la caz la caz prin metode obisnuite de chirurgie. In conditiile in care doriti reconstructia danturii, trebuie cunoscut faptul ca anumiti pacienti sufera de retractie gingivala, din cauza reactiilor alergice la metale precum Crom – Cobalt, Cr Ni, etc, acestor pacienti le recomandam ca suport pentru dintii ceramici oxidul de zirconiu, aurul platinat, paladiu, titanul etc.

 

Pașii următori pentru o gingivo-osteoplasite


Loading...

Stresul si in general activitatea din media pot aduce probleme ale danturii. In momentul in care o clinica iti ofera o atmosfera si servicii medicale la nivel occidental, este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa ajungi in strainatate atat timp cat gasesti calitatea si in Romania. (Roxana Ionescu)